DOYA DOYA İTALYA TURU Tur Programı


 DOYA DOYA İTALYA TURU

 

Başka turla birleştirme olmadan bzc tur otobüsü ile

ERKEN REZERVASYON %20 İNDİRİM

(1) Feribot - (2) Roma - (2) Floransa - (2) Venedik - (1) Belgrad

1.Gün| İstanbul, Selanik, Igoumenitsa

Gece Saat 22:00’da Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü saat 23:00’da Mecidiyeköy Teknosa Önü ,00:00' de Bakırköy Ömür Plazada buluşarak İpsala sınır kapısına doğru yola çıkıyoruz. (Kalkış saatlerinden en geç yarım saat önce belirtilen yerlerde bulunmanız gerekmektedir.) Gümrük ve Pasaport işlemlerinin ardından Yunanistan'a giriş.

 

2.Gün |Selanik, Igoumenitsa

Pasaport ve gümrük işlemlerinin kontrolü sonrasında Yunanistan’a geçerek, Dedeağaç (Alexandroupoli), Gümülcine (Komotini), İskeçe (Xanthi) üzerinden Selanik’e varış. Varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir gezimizde Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük Katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli görülecek yerler arasında. Panoramik turumuz sonrasında Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyoruz. Kısa bir dinlenme molası sonrası Selanik'in kafeleri ile meşhur Kordon Boyunda yürüyüş yapıp kafelerde Yunanistan'ın meşhur kahvesi Frape'nin tadına bakıyoruz. Rehberimizin vereceği serbest zaman ardından belirtilen saatte buluşarak Igoumenitsa Limanına hareket ediyoruz. Yapılacak gümrük işlemlerini takiben feribotta grubumuz için ayırtılmış yerlere geçerek hareket ediyoruz. Geceleme feribotta.

 

3.Gün| Bari, Roma

Sabah, yerel saat ile 09.30’da, İtalya’nın Liman kenti Bari’ye varışı takiben Napoli'ye hareket ediyoruz.Napoli'de panoramik şehir turu ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz.Dileyen misafirlerimiz ile beraber ekstra Pompei turunu gerçekleştiriyoruz (45 €) Vezüv yanardağının eteklerinde kurulmuş olan günümüze dek eski halini en iyi biçimde korumuş olan sayılı antik kentlerinden Pompei'de yanar dağ patlaması sonucu kalıntı haline gelmiş dükkanlar,köylülerin yaşamış oldukları evler,amfi tiyatro,şehir meydanı görülecektir.Daha sonra İtalya'nın başkenti Roma'ya devam ediyoruz varış ve otelimize yerleşme.Serbest zaman,dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenleyeceğimiz ışıklar altında Roma turuna katılabilirler.Turumuzda Romanın en yüksek tepesi olan Aşıklar Tepesinden Roma'nın ışıklar altındaki halini görme imkanı bulacağız.Ardından Navana meydanı,Panteon,Colosseum,Via del corsa,Pizza del popolo akşam ışıklar altında göreceğimiz yerlerdir.daha sonra otele dönüş geceleme otelimizde. 

Ekstra Pompei Turu: 45 € (kişi başı)

Ekstra Işıklar Altında Roma: 20 € (kişi başı)

 

4.Gün |Roma

Sabah kahvaltısının ardından siz değerli misafirlerimiz ile beraber panoramik Roma gezisi için yola çıkıyoruz. Gezimiz esnasında görülecek yerler arasında; Hıristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan ve San Pietro Katedrali, dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun yaptığı İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anı resmeden heykel, Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi ve İspanyol Merdivenleri bulunmaktadır. Panoramik tur sonrası şehirde serbest zaman veriyoruz. Geceleme otelimizde.

 

5.Gün| Roma, Floransa

Sabah kahvaltısının ardından odaları boşaltarak grubumuzu bekleyen özel otobüsümüz ile Floransa’ya hareket ediyoruz. Şehre varışın ardından yapılacak panoramik şehir turumuzda Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, San Giovanni Battista Vaftizhanesi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasında. Gezi sonrası misafirlerimizin şehri daha iyi tanıması ve alışveriş yapabilmesi için serbest zaman veriyoruz. Geceleme otelimizde.

 

6.Gün| Floransa

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Pisa & Sienna Gezisi’ne katılabilirler. Gezi sonrası konaklama otelimizde.

 Ekstra Pisa & Siena | 70 Euro

Gezimizde Toscana bölgesinin iki tarihi şehri olan Siena ve Pissa`yı göreceğiz. Etrüxlerden kalma tarihi ortaçağ sokaklarını gezerken günümüzden geçmişe adeta bir zaman yolculuğu yapmış gibi olacağız. Siena meydanını ve Gotik Roman mimarisinden göreceğimiz diğer örneklere ek olarak yine Etrüxlerden aklımızda eğik çan kulesi ile kalan Campo die miracoli ( Doumo meydanı) ve Silindir şeklindeki Vaftishane de Pissa’da göreceğimiz yerler arasındadır.

 

7.Gün| Floransa, Venedik


Sabah kahvaltısının ardından odaları boşaltarak Venedik’e doğru yola çıkıyoruz.Venediğe vardığımızda özel Vapurettolar ile tarihi San Marco Meydanına geçiyoruz.Meydanı ve San Marco katedralini,Dükler Sarayı,Büyük Kanal,Rialto Köprüsü rehberimiz eşliğinde görülecek yerler olup isteyen misafirlerimiz extra Gondol Turuna katılabilirler (25€) Kanallar gezisinde romantik ve tarihi yapıları daha detaylı gezme imkanı bulabilirsiniz.Ayrıca yine dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek dünyaca ünlü dantel el işçiliği üretildiği atölyeleri görüp alışveriş yapabilecekleri Burano gezisine katılabilirler (35 €)Burana gezisinden turumuzdan sonra Venediğe otele varış. Geceleme Otelimizde.

Ekstra Gondol Turu: 25 €(Kişi Başı)

Ekstra Burano Adası Turu: 35 € (Kişi Başı)

 

8.Gün| Venedik

Sabah kahvaltısını otelimizde yapıyoruz. Kahvaltı sonrası serbest zaman arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Milano & Verona & Garda Turu yapıyoruz (80 €) Turumuzda ilk olarak İtalya'nın mermeri ile ve Dünya'nın en ünlü Aşkının yaşandığı Romeo ve Juliet'in evinin bulunduğu Verona'ya varıyoruz. Eski şehri, tarihi arenayı,senyörler sarayı,brave - dante ve erbe meydanını göreceğiz.Veronadan sonra doğal güzellikleri ile ünlü Garda gölünü ziyaret ediyoruz.ve ardından sanayi ve moda şehri Milano şehir merkezine geçiyoruz.Milano şehir turumuzda şehrin şık caddelerinde yürüyerek ünlü Doumo meydanına geliyoruz. Meydanda Doumo katedralini görüyoruz.Galeria Victoria Emanuele çarşısı ve ünlü Buenos Aires bulvarında alışveriş yaparak Milanodaki turumuzu tamamlıyoruz. Venedik'e dönüş geceleme otelimizde. 

 Ekstra Milano & Verona & Gardo Gölü: 80 € (Kişi Başı)

 

9.Gün| Venedik, Belgrad

Sabah kahvaltısının ardından odaları boşaltarak ekstra olarak düzenlenecek olan Bled Gölü turu için yola çıkıyoruz. Doğa harikası bu göldeki gezimizi tamamladıktan sonra Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a doğru hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.

 Ekstra Bled Gölü Gezisi: 25 € (Kişi Başı)

 

10.Gün| Belgrad, Sofya, İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından odaları boşaltarak yola çıkıyoruz. Öğle üzeri Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya vardıktan sonra panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehir turunda St. Nedelya Kilisesi, Rotonda Kilisesi, Rus Kilisesi, Aya Sofya Kilisesi, Aleksander Nevski Katedrali, Başbakanlık, Parlamento, Sofya Üniversitesi, Banya Başı Camii, Ndk Ulusal Kültür Sarayı görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından İstanbul’a hareket. Varışımızın ardından gezimiz sona eriyor.

 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

 

  • ·         Panoramik Şehir Turları
  • ·         Rehberlik Hizmetleri,Vapuretto
  • ·         Araç içi Su ve BZC TUR İkramları
  • ·         3* ve 4* Otellerde Konaklama , Sabah Kahvaltıları, Şehir Vergileri
  • ·         BZC TUR Otobüsü ile Ulaşım


 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

 

  • ·         SCHENGEN VİZESİ (YEŞİL PASAPORTA VİZE YOK),
  • Seyahat Sağlık Sigortası 15 €
  • ·         Yurt Dışı Çıkış Harcı 150 TL
  • ·         Ögle ve Akşam Yemekleri
  • ·         Oteldeki Extralar
  • ·         Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

Doluluğa göre fiyatlar artmaktadır.

 

BU TUR İÇİN YOLCULARIMIZIN ÇOK GİRİŞLİ VİZE ALMALARI GEREKMEKTEDİR.VİZE BAŞVURUSU İÇİN EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT İLE ACENTAMIZDAN TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ,VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİNDE BELİRTİLEN BELGELER GEREKMEKTEDİR.YEŞİL PASAPORT SAHİPLERİ İÇİN VİZE UYGULANMASI OLMAYIP,EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT TAŞIMALARI YETERLİDİR.VİZELER SEYAHAT BAŞLANGICINDAN ÖNCE TÜRKİYE'DEKİ İLGİLİ KONSOLOSLUKLARDAN ALINMAK ZORUNDADIR.GİRİŞ YAPILAN ÜLKENİN SINIR KAPILARINDA VİZE ALINAMAZ.VİZE ALINMIŞ OLMASI O ÜLKEYE GİRİŞ YAPILABİLECEĞİ ANLAMINA GELMEZ.PASAPORT POLİSİ SİZİ ÜLKEYE SOKMAMA YETKİSİNE SAHİPTİR.BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR.

 

*OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI,DEVLETLER ARASI SINIR GEÇİŞLERİNİN KAPATILMASIİGEÇİŞ GEÇİŞ YASAKLARI UYGULANMASI,HARP,DEPREM,SALGIN HASTALIK VB GİBİ FİRMAMIZIN ELİNDE OLMAYAN İMKANSIZLIKLARDAN DOLAYI DOĞACAK İPTAL VE GECİKMELERDEN BZC TUR SORUMLU DEĞİLDİR.TURU İPTAL VEYA TEHİR ETME VEYA YOLCUNUN RİZASINI ALARAK BAŞKA BİR TUR İLE BİRLEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR.

 

NOT: Turumuzda minimum 30 Kişi katılım şartı bulunmaktadır.Yetersiz katılımdan dolayı turun iptal edilmesi halinde son bildirim tarihi tur kalkış tarihinden 2 hafta öncesidir.

 

NOT: Tura katılan Reşit olmayan kişilerin kaldığı yerdeki sorumlu kişi Tur Rehberi olup  Tur Rehberi ve konaklama tesislerinin iletişim bilgileri, Tur başlangıç tarihinden 48 saat önce tüketicinin e-posta adresine gönderilecektir.

 

İPTAL/İADE SİGORTA İÇERİK

VİZE BİLGİLENDİRME:Vize ile ilgili bilgi için en az 2 ay öncesinden vize departmanımıza teslim etmeniz gerekmektedir.Vizenin acente tarafından alınacak olması halinde ve vize için gerekli evrakların teslim zamanının tüketiciye bildirilmesi şartıyla tüketici tarafından zamanında teslim etmeyen evraklar nedeniyle vizenin alınmamasından doğan zararlardan seyahat acentesi sorumlu tutulmaz.Evrakları eksiksiz ve süresinde veren seyahat acentesi vizenin verilmemesinden dolayı sorumlu tutulmaz.

 

Oteller:Programda belirtilen tüm otel isimler V.B olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

 

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ (22:00)
Notlar

İptal Şartları

Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
0850 302 83 19


Bu çıktı 25.04.2024 00:31 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.