BÜYÜK AVRUPA TURU Tur Programı

 

Başka turla birleştirme olmadan bzc tur otobüsü ile

 ERKEN REZERVASYON ARALIK AYINA KADAR GEÇERLİDİR.

 

 

1.Gün|    İSTANBUL - SELANİK- IGOUMENİTSA

Gece saat 22:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi önü 23:00'de Mecidiyeköy Mado önü önünden Saat 00:00 da Ömür Plaza önünde buluşarak İpsala sınır kapımıza dpğru yola çıkıyoruz.Tekirdağda ihtiyaç ve alışveriş molamızdan sonra İpsala sınır kapımıza varıyoruz. Burada gümrük ve pasaport işlemlerimizi yaptırıp Yunanistan tarafına geçiyoruz. 

 

2.Gün|    SELANİK-IGOUMENİSTA

Pasaport ve gümrük işlemleri kontrolu sonunda Yunanistana geçerek Dedeağaç-Gümülcine-İskeçe üzerinden Selanike varış. Varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir gezimizde Kordon,beyaz kule,döner kule,fuar meydanı Osmanlı ve Bizans eserleri,Yunanistanın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali,Büyük İskender heykeli görülecek yerler arasında. Panoramik turumuz sonrasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün evini ziyaret ediyoruz.Kısa bir dinlenme molası sonrası Selanikin kafeleriyle meşhur kordon boyunda yürüyüş yapıp kafelerde Yunanistanın meşhur kahvesi Frappe'nin tadına bakıyoruz. Rehberimizin vereceği serbest zaman ardından belirtilen saatte buluşarak İgoumenista limanına hareket ediyoruz.Yapılıcak gümrük işlemlerini takiben feribotta grubumuz için ayrıltılmış yerlerimize geçiyoruz.Geceleme feribotta. 

 

3.Gün|    BARİ - NAPOLİ - ROMA

Sabah saatlerinde İtalya'nın liman kenti Bari'ye varış takiben Otobüsümüz ile Napoli'ye hareket Napoli'de panoramik şehir turu ve öğle yemeği imkanı.Dileyen misafirlerimiz ile extra olarak düzenlenen Pompei Turunu (45€) gerçekleştiriyoruz.Vezüv yanardağının eteklerinde kurulmuş olan ve dünyanın günümüze dek eski halini en iyi yansıyacak şekilde korunmuş olan sayılı antik kentlerinden Pompei de yanardağı patlaması sonucu kalıntı haline gelmiş dükkanlar,köylülerin yaşamış oldukları evler,anfi tiyatro,şehir meydanı görülecektir.Pompei kalıntılarını gördükten sonra İtalya'nın başkenti olan Romaya doğru hareket ediyoruz. Varışımızı takiben dinlenmek amaçlı otelimize geçip serbest zaman veriyoruz.Dileyen misafirlerimiz ile beraber extra olarak işiklar altında Roma gezimizi gerçekleştiriyoruz.Gezimizde ilk olarak Roma'nın en yüksek tepesi olan Aşıklar tepesinden Roma'nın (20 €) ışıklar altındaki halini görme imkanını bulacağız.Ardından Navona meydanı,Panteon,Colosseum,Via Del Corso,Piazza,Del Popolo boyu gecenin büyülü ışıkları altında yeniden keşfedeceğiz.Geceleme otelimizde.

Ekstra Pompei (Kişi Başı): 45 €

Işıklar Altında Roma Turu (Kişi Başı): 20 €  

 

4.Gün|   ROMA

Sabah kahvaltımızı otelimizde yapıyoruz.Kahvaltımızdan sonra siz değerli misafirlerimiz ile beraber panoramik Roma gezisi için yola çıkıyoruz.Gezimiz esnasında görülecek yerler arasında; Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan ve San Pietro Katedrali, Dünyaca ünlü heykel traş Michelangelo'nın yaptığı İsa'nın çarmığa gerilmesinden sonra bedeninin Meryem ananın kucağında can verdiği anı resmeden heykel, Pieta Collosseo,Roma Forumu,Traiano Forumu,Circo Massimo yarış alanı,Mussolini'nin halka seslendiği Venedik meydanı,Vittoriano zafer anıtı,Aşk Çeşmesi ve İspanyol merdivenleri bulunmaktadır.Panoramik tur sonrası şehirde serbest zaman veriyoruz.Geceleme otelimizde Akşam dileyen misafirlerimiz ile birlikte 

Ekstra Neo Bataka Roma Tavernası Turu 45 €

 

5.Gün|  ROMA - VENEDİK

Sabah kahvaltımızı otelimizde yapıyoruz.Kahvaltımızın bitiminde Venediğe doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde bulunan Floransa şehrinde panoramik bir tur yapıyoruz  daha sonra alışveriş ve serbest zaman veriyoruz.Dileyen misafirlerimiz ile Ekstra  Pisa - Sieana - San Gimignano Turuna katılabilirler.Sieana İtalya'nın en yoğun sanat çalışmalarının yapıldığı en pahalı antika dükkanlarının bulunduğu bir şehirdir.Sienada Duomo Katedrali,Piazza del compo,La Ragnosa Kulesi,Şimdi belediye binası olarak kullanılan ünlü Palazzo del popolo ve geçmişin tüm izlerini halen yansıtan dar sokakları bulunmaktadır.Siena gezisi ardından Pisa'ya hareket Pisa Kulesi Katedral ile Vaftishane'nin bulunduğu Miracolo meydanı gezileri ardından serbest zaman.San Gimignano çok iyi korunmuş olan bir orta çağ kasabasıdır.Etrafı surlar ile çevrilidir 12.YY ve 13.YY kalan kuleleri,dar sokakları,hediyelik eşya dükkanları ve muhteşem üzüm bağları ile unutulmayacak bir kasabadır. Bu extra turumuzdan sonra  Venediğe doğru devam ediyoruz.Venediğe varış.Geceleme otelimizde 

Ekstra  Pisa - Sieana - San Gimignano Turu (Kişi Başı): 70 €

 

6.Gün|   VENEDİK

Sabah kahvaltımızı otelimizde yapıyoruz.Kahvaltımızdan sonra Venedik şehir turumuza başlıyoruz. Vaporettolar ile San Marco meydanına geçiyoruz.Burada San Marco meydanı, Bazelika,Dükler Sarayı,İşkence Köprüsü,Saat Kulesi,Büyük Kanal ve Rialto köprüsünü görüyoruz. Kafelerde dinlenme ve alışveriş imkanı Dileyen misafirlerimiz ile birlikte Ekstra Gondol Turu daha sonra otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

Ekstra Gondol Turu (Kişi Başı): 25 €

 

7.Gün| VENEDİK - MİLANO - NİCE

Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyoruz.Kahvaltı bitiminde Nice doğru yola çıkıyoruz.İlk durağımız yolumuz üzeri bulunan Milano şehrinde çok kısa bir panoramik şehir turundan sonra Cenova güzargahını takip ederek Avrupa'nın ve Fransa'nın incisi Nice varıyoruz.Yerleşme ve geceleme otelimizde.İsteyen misafirlerimiz ile ekstra Monaco / Monte Carlo Turu

Ekstra Monaco / Monte Carlo Turu (Kişi Başı): 35 €

 

8.Gün|   NİCE

Sabah kahvaltısı otelimizde alıyoruz.Kahvaltımızdan sonra Fransa'nın 5. büyük şehri olan Nice sosyetik bir turizm başkentidir.Ilıman iklimi plajları diğer güzellikleri ile büyüleyicidir.Panoramik şehir turumuzda Promenade Des Anglaisc,Nice Limanı,Massena Meydanı,Çicek Pazarı,Adliye Sarayı,Akropolis,Jean Medeam Bulvarı görüldükten sonra mağazalar ve hediyelik eşya dükkanlarında vereceğimiz alışveriş molamızdan sonra otelimize dönüyoruz.Dileyen müşterilerimiz ile Ekstra Cannes ve Saint Paul de Vence Turu. Geceleme Otelimizde.

Ekstra Cannes ve Saint Paul de Vence Turu (Kişi Başı): 40 €

 

9.Gün|  NİCE - PARİS 

Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyoruz.Kahvaltımızdan sonra Dünyaca hem ünlü hem cazibeli başka bir büyülü şehire doğru yola çıkıyoruz. Bir çok hikayeye romana ve filme konu olmuş Paris'e varıyoruz. Gece arzu eden müşterilerimiz ile ekstra Ressamlar Tepesi  Turu.Geceleme otelimizde.

Ekstra Ressamlar Tepesi  Turu (Kişi Başı): 25 €

 

10.Gün|    PARİS

Sabah kahvaltısı otelimizde alınacak olup kahvaltımızdan sonra panoramik Paris şehir turuna başlıyoruz. Eifel kulesi,Louvre Müzesi,Zafer Beydanı ve Takıları ile ünlü alışveriş caddesi,Rivali,Champ Elysees,Napolyon Mezarı,Opera Meydanı,Concorde Meydanı,Notre Dame Katedrali görünecek ve gezilecek yerler olup rehberimizin uygun gördüğü yerde alışveriş ve serbest zaman.Geceleme otelimizde.

 

11.Gün|    PARİS - (BRUGGES) -  AMSTERDAM

Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyoruz.Kahvaltımızdan sonra kanallar şehri Amsterdam'a doğru yola çıkıyoruz.Yolculuğumuz esnasında yeşillikler ve eşsiz doğa manzaralarını seyirediyoruz. Yolumuz üzerinde bulunan birinci ve ikinci Dünya savaşlarında en iyi korunan kent olan Brugges'e uğrayacağız.Brugges'ta bin yıllık geçmişi barındıran kanalları,dar sokakları,köprüleri,tarihi yapıları ve meydanları göreceğiz daha sonra yolumuza devam edip Amsterdama varıyoruz.Otelimize yerleşme ve geceleme otelimizde

 

12.Gün|   AMSTERDAM

Sabah kahvaltımız otelimizde yapıyoruz daha sonra panoramik şehir turuna çıkıyoruz. Bu turumuzda Dam meydanı,Çiçek Pazarı,Kırmızı Fener Sokağı,Kraliyet Sarayı görülüp kısa bir alışveriş molamızdan sonra otelimize dönüyoruz.Öğlenden sonra Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Marken & Volendam Turu Markermeer Gölü kenarında bulunan ve bir balıkçı kasabası olan Volendamda limanda taze deniz ürünleri yiyebilir ve hediyelik eşyalar alabilirsiniz.Daha sonra kara yolu ile bağlantısı olmayan ve bu sayede çok iyi korunan küçük ada Marken'i ziyaret edeceğiz. Tur sonu otelimize dönüş geceleme otelimizde.

  Ekstra Marken & Volendam Turu (Kişi Başı): 35 €

 

13.Gün|    AMSTERDAM - BERLİN

Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyoruz. Kahvaltıdan sonra Berlin'e doğru yola çıkıyoruz.Hollanda'nın ve Almanya'nın eşsiz doğa güzelliklerini seyrederek yolculuk yapıyoruz. Bu yolculuğumuzun sonunda Berlin'e varıyoruz. Berline varışımızda panoramik şehir turuna başlıyoruz. Zoo istasyonu,Check Point,Charlie,Bradenburg Kapısı,Postdamen Platz,Neue Nationel Galerie,Berlin Flarmani Orkestrası,Berlin Olimpiyat stadyumu görülüp otelimize dönüş geceleme otelimizde.

 

14.Gün|    BERLİN - PRAG

Sabah kahvaltımız otelimizde yapıyoruz.Kahvaltımızın ardından Prag'a doğru yola çıkıyoruz.Siz Sayın Misafirlerimize BZC TUR hediyesi olarak yolumuz üzerinde bulunan Dresden Şehrinde kısa bir mola veriyor ve size şehri tanıtıyoruz. Dresdendeki molamızdan sonra yolumuza devam ediyor Prag'a varıyoruz. Prag'a vardığımızda; Prag Kalesi,St. Virus Katedrali,Cumhurbaşkanlığı Sarayı,Eski Şehir Meydanı, Astonomik Saat Kulesi,13.YY'da Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü görülecek yerler olup daha sonra otelimize dönüş geceleme otelimizde.Dresden Turu Ücretsiz

 

15.Gün|   PRAG - VİYANA - BUDAPEŞTE

Sabah kahvaltımız otelimizde alıyoruz.Kahvaltıdan sonra Viyana'ya varıyoruz.Viyana'da kısa bir şehir turu yapıyoruz daha sonra Size BZC TUR hediyesi olarak yolumuz üzeri olan Bratislava'ya uğruyor kısa bir şehir turu yaparak. Budapeşte'ye geçiyoruz.Budapeşte'ye vardığımızda panoramik şehir turumuza başlıyoruz.Erszebet Köprüsü,Gellert Tepesi,Balıkçılar Kulesi,St. Mahias Katedrali,Zincirli Köprü,Parlamento binası,Kahramanlar Meydanı gezip görülecek yerler olup tur bitimi otelimize dönüş ve otelimize yerleşme.Gece dileyen misafirlerimiz ile birlikte ekstra Tuna Nehri Tekne gezisi | Bratislava Turu Ücretsiz

 Ekstra Tuna Nehri Tekne (Kişi Başı): 35 €

16.Gün|    BUDAPEŞTE - NİŞ

Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyoruz.Kahvaltımızdan sonra Budapeşte'ye veda ediyoruz.Akşam saatlerine doğru Niş'e varıyoruz. Niş'e vardığımızda panoramik şehir turu yapıyoruz.Daha sonra otelimize geçip yerleşme ve geceleme otelimizde.

 

17.Gün|    NİŞ - İSTANBUL

Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyoruz kahvaltıdan sonra İstanbul yolculuğumuz başlıyor.Pirot- Sofya - Plovdiv - Svilingrad ve Kapıkule sınır kapımıza varıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamladıktan sonra Türkiye'ye Ülkemize giriş yapıyoruz.Edirnede ihtiyaç molamızdan sonra akşam saatlerinde İstanbula varıyoruz Bir sonraki bzc tur organizasyonunda görüşmek üzere hoşçakalın

Kalkış Yerleri: 22:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi önü 23:00'de Mecidiyeköy Mado önü önünden Saat 00:00 da Ömür Plaza
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 25.04.2024 15:49 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.