ÇEŞME-ALAÇATI OT FESTİVALİ Tur Programı

 

ÇEŞME - ALAÇATI

OT

FESTİVALİ ve KUŞADASI ŞİRİNCE

TURU

2 GECE 3 GÜN 1 GECE KONAKLAMA

 

 

HAREKET : Cuma

21.00 İncirli Alfemo Mağazası Önü

21.30 Mecidiyeköy Doğtaş  Mağazası Önü

22.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü

23:00 İzmit Perşembe Pazarı

Yukarıda belirtilen buluşma noktalarından siz değerli konuklarımızı alıyor ve BURSA-BALIKESİR-İZMİR güzergahında gerekli molaları vererek yolculuğumuza başlıyoruz.

 

1.GÜN -) 11. ALAÇATI OT FESTİVALİ

Sabah yolda ekstra olarak alınacak sabah kahvaltısı sonrasında Çeşme Kalesi, Sahili ve Çarşısını gezerek Sörfçülerin mekanı ve tatlı esintili rüzgarı, eski Rum evleriyle ünlü Alaçatı Turunu yapacağız. Alaçatı Ot Festivaline katılım. Burada rengarenk egenin görkemli dünyasını doya doya yaşayacaksınız. Egenin zeytinyağından yapılmış yöresel sağlıklı yiyeceklerin tadına bakabilirsiniz. Alaçatı’nın Arnavut kaldırımlı sokaklarını ve taş evleriyle nostaljik yerleşimi ve pembe hayallerimizin ardından turumuzu tamamlayıp otelimize yerleşme akşam yemeği ve konaklama: Selçuk Hitit Otel

2.GÜN-) EFES ANTİK KENT - MERYEM ANA - ŞİRİNCE - İSTANBUL

Sabah otelde kahvaltı sonrasında önce Meryem Ana Evi’ni ziyaret edip Efes Antik Kenti’ne iniyoruz. Antik Kent gezisi sonrasında öğle yemeğimizi yiyoruz. Yemekten sonra son durağımız Şirince’ye hareket ediyoruz. Selçuk’tan zeytinlikler arasında uzanan yol birdenbire karşınıza kendi de adı gibi güzel eski bir Rum köyü çıkarıyor. Burada Evleri, sokakları ve insanları ile düşsel bir ülkede kendinizi sanki hayal görüyor sanacaksınız. Şirince gezisi sonrasında İstanbul'a dönüşe geçiyoruz. Bir sonraki bzc tur organizasyonunda görüşmek üzere hoşçakalın.


 

Fiyata Dahil Olan Hizmetler:

  • Selçuk Hitit Otel Konaklama 1 Gece
  • (1)  Akşam Yemeği,
  • (1)  Sabah Kahvaltısı,
  • Araç İçi İkram
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri,
  • 618 Sayılı Yasa Gereği Zorunlu Sigorta

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:

  • Tüm Özel Harcamalar,
  • Yemeklerde Alınan Tüm İçecekler,
  • Mola Yerlerinde Alınan Yiyecek ve İçecekler
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri

 

Kalkış Yerleri: 21.00 İncirli Alfemo Mağazası Önü 21.30 Mecidiyeköy Doğtaş Mağazası Önü 22.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 29.03.2024 00:33 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.