KUŞADASI-ÇEŞME-PAMUKKALE TURU 2 GECE Tur Programı

 

KUŞADASI - ÇEŞME 

 

PAMUKKALE

 

TURU

 

YÜZME MOLALI TUR  | 20 KİŞİ HAREKET

2 GECE KONAKLAMA | COVİD-19 TEDBİRLİ TUR

 

1.GÜN:İSTANBUL  

20:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü

21:00 Mecidiyeköy Teknosa Önü

22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi

23:30 Gebze Center

00:00 İzmit Perşembe Pazarı

 hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz

 

2.GÜN CUMA : İZMİR – KORDON - ÇEŞME – ILICA - ALAÇATI – YÜZME MOLASI

Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz ikramlarımız eşliğinde İzmir’e yolculuk ediyoruz. Sabah saatlerinde İzmir’e varış. İzmir Konak Meydanından panoramik olarak, Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağını görerek, Asansör ( Panaromik )  gezisini yapıyoruz ve sonrasında Çeşme’ye hareket ediyoruz. Çeşme’de gezimize ilk olarakÇeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleymantarafından yaptırılan Kervansaray’ı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydandaserbest zamanımızın ardından Ilıca’ya geçiyoruz. Burada özel bir plajda ( giriş, şezlong, şemsiye ekstra ) serbest zaman arzu eden misafirlerimiz için yüzme molamızın Hava şartları müsait olduğu takdirde ardından Alaçatı’ya hareket. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı PazarıAlaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimizehareket ediyoruz.Otelimize varış. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 

 3.GÜN : EFES ANTİK KENTİ – MERYEM ANA – DİDİM – APOLLON TAPINAĞI – MİLET ANTİK KENTİ – ŞİRİNCE – ESKİ RUM EVLERİ – ŞİRİNCE ŞARAPLARI - AYASULUK KALESİ VE TEPESİ – YEDİUYURLAR

 Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Efes Antik Kenti’ne hareket ediyoruz. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra,) Efes Antik Kentigezimizin ardından Hıristiyan inanışına göre Meryem ananın yaşadığı ve öldüğü ev olarak kabul edilen ve Hıristiyanların hac merkezi de olan Meryem Ana Evi gezisini yapıyoruz. Kuran-ı Kerim ve İncilde adları geçen Eshab-ülKehf ( 7 Uyurlar ) geziyoruz, Gezilerimiz sonrasında, Didim’e hareket ediyoruz. Didim denince ilk akla gelen ve antik dünyanın en büyük üçüncü tapınağı olan Apollon Tapınağını geziyoruz. Didim dönüşünde Ege bölgesinde ki en önemli liman kentlerinden biri olan, ızgara planlı bir şekilde inşa edilmişMilet Antik Kentini geziyoruz. Şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, , evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Şirince gezimizin ardından Selçuk’a geçiyoruz. Burada Selçuk Şehir Turu Ayasuluk Kalesi ve Tepesini panaromik gördükten sonra otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 

4.GÜN :PAMUKKALE - TRAVERTENLER – HİERAPOLİS ANTİK KENTİ – KIZILSU

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Pamukkale’ye hareket ediyoruz. Pamukkale'de Hierapolis Antik Kenti ( Nekropol, Domitian Kapısı, Sütunlu Cadde, Karbondioksit Havuzu, Cin Deliği, Tiyatro )  TravertenlerKarahayıt Köyü, KızılsuPamukkale Köyügezilerimizin ardından Dünyaca ünlü Denizli tekstil atölyeleri ve Deri mağazaları gezimiz sonrasında İstanbul’a hareket ediyoruz. Burdur – Afyon – Kütahya – Adapazarı üzerinden yapacağımız yolculuk sonrası İstanbul’a varıyor ve bir başka BZC TUR organizasyonunda buluşmak üzere sizlerle vedalaşıyoruz.

 

Tur Ücretine Dahil Olan Hizmetler

  •  LüxOtobüsler  ile Ulaşım
  • BzcAraç içi ikramlar
  • 3* ve 4* otellerde 2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Türsab Zorunlu Seyahat Sigortası 

 

Tur Ücretine Dahil Olmayan Hizmetler

  •  Yolculuk süresince alınan ekstra yiyecek ve içecekler
  • Kişisel Harcamalar
  • Öğle Yemekleri
  • Müze  ve Ören Yeri Giriş Ücretleri  
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 29.03.2024 18:12 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.