PAMUKKALE - SALDA GÖLÜ - EFES - ŞİRİNCE TURU 1 GECE Tur Programı

 

 Pamukkale - Salda Gölü - Efes - Meryem Ana - Şirince - Kuşadası

 

1.Gün SALDA GÖLÜ - PAMUKKALE - HIERAPOLİS - KIZILSU

20:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Önü

21:00 Mecidiyeköy İETT Durakları (MADO Önü)

22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi

23:30 Gebze Center

00:00 İzmit Halk Evi E-5

hareketle yolculuğumuza başlıyoruz.Sabah saatlerindeTürkiye'nin Maldivleri denilen Salda Gölüne ulaşıyoruz. Rehberimizin vereceği mola süresinde Salda Gölünü gezip seyrediyoruz Dileyen misafirlerimiz suyun tadını çıkarabilirler.Daha sonra Dünya'da benzeri sadece İtalya'da Travertino isimli kasabada görülen,bembeyaz dokusuyla herkesi kendine hayran bırakan Pamukkale Travertenlerine ulaşıyoruz.Burada yürüyüşüne izin verilen terasta gezerken Denizli ovasına hakim travertenlerde çekeceğiniz fotoğraflar sizlere güzel bir anı olarak kalacak. Antik çağda kutsal havuz olarak bilinen suyunun bir çok hastalığa iyi geldiği söylenen sütünlu havuzu geziyoruz.Daha sonra kısa bir yürüyüşle ulaşacağımız Apollon Tapınağı ve onun yanında yer alan,cehennemin kapısı olarak bilinen Plutonium'u Cin deliğini görerek devam ediyoruz. Anadolu'nun en iyi korunarak gelmiş tiyatrolarından olan Hierapolis Tiyatrosu'nu ziyaret ediyoruz.Antik şehrin ana caddesinde Domityanus kapısı ve latin binası,mola verip göreceğimiz yerlerdir.Şehir surları dışında kalan hamam binası ve Anadolunun  en büyük nekropolünü ziyaret ediyoruz.Pamukkale'nin hemen yakınında bulunan ve suyunun çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiği kanıtlanmış olan kızıl suyu ziyaret ediyoruz.Pamukkalede gezip görülecek yerleri gördükten sonra otelımıze geçiyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

 

Sabah Kahvaltısı: Yolumuz üzerinde Mola tesisinde ekstra

Öğlen Yemeği: Denizlide rehberimizin belirlediği vey serbest olarak ekstra olarak alınacak.

Konaklama Akşam Yemeği: Denizli Grand Keskin otelde alınacak. Tur ücretine Dahildir.

2.Gün KUŞADASI - MERYEM ANA - EFES - ŞİRİNCE - İSTANBUL

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Kahvaltının ardından.Buradan ayrılarak Söke üzerinden Kuşadasına geçiyoruz.Kuşadasında vereceğimiz alışveriş ve gezme molasından sonra bülbül dağı eteklerinde bulunan hiristiyanlarca kutsal haç merkezi noktalarından biri olan Meryem ana evini ziyaret ediyoruz daha sonra Efes Antik kentine geçiyoruz.Antik dönemde çok önemli liman olan şehir şimdiye kadar çok az bir kısmı ortaya çıkarabilmiştir.Rehberimizin eşliğinde bu antik kenti gezip daha sonra Şirinceye hareket ediyoruz.Eski bir Rum köyü olan Şirinceye varıyoruz.Burada verdiğimiz serbest zamanda hem alışveriş yapıyorsunuz hemde o güzel köyü geziyorsunuz.Şirincedeki turumuzu tamamladıktan sonra İstanbula geri dönüş yolculuğumuz başlıyor. Bir sonraki bzc tur organizasyonunda görüşmek dileği ile Hoşçakal

 

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde

Öğlen Yemeği: Belirlenen bölgede ekstra olarak

Konaklama Akşam Yemeği: Konaklama yoktur. Yemek ekstra alınır.

 

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • İZMİT PERŞEMBE PAZARI (00:00)
  • İNCİRLİ ALFEMO ÖNÜ (21:00)
  • MECİDİYEKÖY TEKNOSA ÖNÜ (21:30)
  • KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ (22:00)
  • ÇAYIROVA MC DONALDS (22:15)
  • GEBZE CENTER (22:30)
Notlar
  • Araçta ve Tesislerde Kaybolan eşyalardan acentamız sorumlu değildir.
  • Rehber; hava,yol ve konaklama şartlarına uygun olarak,turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Turlarda Müze ve Ören yeri girişleri için MÜZE KART alarak giriş ücretleri masraflarını en aza indirebilirsiniz.
  • Turlarımız talep doğrultusunda 27 veya 46 Kişilik araçlarla gerçekleştirilir.
  • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında,turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı BZC TUR'da saklıdır. Turun iptali durumunda BZC TUR iptali bizzat bildirme durumundadır.

İptal Şartları

Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
0850 302 83 19


Bu çıktı 28.03.2024 14:02 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.