YILBAŞI BUDVA TURU Tur Programı

YILBAŞI DÖNEMİ

VİZESİZ

BUDVA

KARADAĞ - MONTENEGRO - CRNA GORA

Türk Hava Yolları Podgorica Uçuşları ile 3 gece 4 gün

29 Aralık 2019 Hareket

 

1.Gün             İstanbul - Podgorica - Sveti Stefan - Budva

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde sabah saat 05.00’de buluşma. Bilet, pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK 1085 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat 08.05’de Podgorica’ya hareket. Yerel saat ile 08.05’de Karadağ’ın başkenti Podgorica’ya varışın ardından özel aracımızla Budva’ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapurlu bir otel zincirine satılması ile günümüzde restorasyon çalışmalarıyla turizme kazandırılan muhteşem Sveti Stefan’ı panoramik olarak tepeden görebileceğiniz bir yerde mola veriyoruz. 15. yy’da surlarla korunan bir köy olan ve 1950’lere kadar balıkçı kasabası olan Sveti Stefan Adası, 60,70 ve 80’lerde Sofia Loren, Marliyn Monroe ve Liz Taylor gibi ünlülerin uğrak yeri olmuştur. Budva'ya varışımızla birlikte muhteşem sahilleri, renkli gece hayatı ile Balkanlar’ın en ünlü tatil merkezlerinden biri olan şehirde yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Daha sonra  otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde. Akşam Budva’nın eğlenceli mekanlarında vakit geçirebilirsiniz.

2.Gün              Budva  (Tivat-Porto Montenegro-Perast-Kotor)

Sabah kahvaltısının ardından alışveriş ve gezme imkanı. Sabah dileyen misafirlerimiz ile ekstra tam gün Kotor ve Fiyortlar Turu.  Tivat - Porto Montenegro – Kotor - Perast (40 Euro) Turumuzda önce Tivat’a hareket edecek ve farklı yapılaşmasıyla Porto Montenegro limanını gezeceğiz. Daha sonra UNESCO Dünya doğa ve tarih mirası listesinde yerini alan, beyaz taşlar ile sarılmış ve Akdeniz güneşi ile aydınlanan bölgenin turistik kenti Kotor’u,  Kotor körfezini ve tarihi kale şehrini gezeceğiz. Karadağ'ın güneybatısında ve Hırvatistan'ın güneyinde, Adriya Denizi kıyısında Avrupa’nın Norveç’ten sonra en büyük fiyordu ve doğal bir limanı olan Kotor, dar boğazlarla birbirine bağlayan dört koydan oluşur. Koyun çevresindeki çıplak dağlar kıyıya dik bir biçimde iner. Kişisel gezi ve aktiviteleriniz için serbest zamanın ardından barok kasaba Perast’ı göreceğiz. Akşama doğru Budva’daki otele dönüş. Dileyen misafirlerimiz Budva gece hayatının tadını birbirinden güzel restoran ve eğlence mekanlarında çıkarabilirler. Geceleme otelimizde.

3.Gün             Budva

Sabah kahvaltısı sonrası serbest gün, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra tam gün Montenegro Turu. Cetinje-Virpazar-Bar (40 Euro) Bu turumuzda önce eski krallık başkenti Cetinje’yi ve buradaki tarihi manastırı görüyoruz. Daha sonra İşkodra gölü kenarındaki şirin kasaba Virpazar’ı ziyaret ediyoruz. Gezimizin son durağı Adriyatik denizi kıyısındaki tarihi ve turistik şehir Bar. Aynı zamanda Karadağ’ın ana limanı olan şehirde Stari Bar’ı geziyoruz. Tarihi Bar kalesini ve Osmanlı’dan kalan tarihi camileri görüyoruz. Küçük ve şirin çarşısını ziyaret edip akşama doğru Budva’ya dönüyoruz. Akşam ekstra Yılbaşı Eğlencesi, özel bir restoranda limitli içkili canlı müzikli yılbaşı balosu. (80 Euro) Geceleme otelimizde. Mutlu Yıllar..

4.Gün             Budva - Podgorica - İstanbul

Sabah kahvaltısı sonrası tüm gün serbest. Öğle saatlerinde odalarımızı boşaltıyoruz ve akşama doğru Podgorica Havalimanına hareket ediyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerinizi ardından Türk Havayolları’nın TK 1088 sefer sayılı uçuşu ile akşam 20.35’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile  00.30’da  İstanbul Havalimanına varış ve turumuzun sonu.

3 gece 4 gün

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 – 12 Yaş

Çocuk

3* M-Club Hotel vb.

(Old Town 5 km)

449 Euro

90 Euro

399 Euro

3* Lucic Hotel vb.  

(Merkez)

499 Euro

120 Euro

449 Euro

4* Admiral Hotel vb.

(Merkez)

549 Euro

150 Euro

499 Euro

 

0-2 Yaş Çocuk Ücreti 100.-Euro’dur.

3-12 yaş çocuk ücretinin uygulanabilmesi için odada 3. Kişi olarak kalınması gerekmektedir.

Pasaport sürenizin tur dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.

Ekstra turlar minimum 10 kişinin katılımıyla yapılır. Katılım daha az olursa satış fiyatı artabilir.

 

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

—  Türk Havayolları tarifeli seferleri ile İstanbul / Podgorica / İstanbul  uçak bileti,

—  Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,

—  Otellerde kahvaltılar dahil 3 gece konaklama,

—  Alan/Otel/Alan transferleri,

—  Budva Old Town (Kale) turu,

—  Otel vergileri,

—  Rehberlik hizmeti

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

—  Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL),

—  Seyahat sağlık sigortası (10 Euro), 65 yaş üstü için 20 Euro

—  Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,

—  Programda dahil olduğu belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,

—  Müze ve ören yerleri girişleri,

—  Rehber ve şoför bahşişleri, (10 Euro)

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 29.03.2024 12:50 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.