GÜNÜBİRLİK EDİRNE TURU Tur Programı

EDİRNE TURU

 

07:00 İzmit Perşembe pazarı hareket 08:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü 09:00 İncirli Ömür Plaza 10:30 Yenibosna Outlet Center önünden sizleri alarak yola çıkıyoruz. Sabah saatlerinde Edirne’deyiz. Mimar Sinan 'ın Ustalık Eserimdir dediği Selimiye Camii  geziyoruz. Rehberimizin belirlediği saat de aracımıza geçip turumuza başlıyoruz. Camileri, Çarşıları, Köprüleri, Tarihi Evleriyle Kültürel Mirasın en yoğun hissedildiği sınır kenti Edirne şehir merkezinde; Kapısıyla ünlü Üç Şerefeli Camii, yazılarıyla ünlü Eski Camii ( Ulu Camii ) ve Arasta Carsısı gezilerinden sonra, Edirne’nin ünlü Deva-i Misk Tatlısı, Badem Ezmesi, Edirne Peyniri Edirne 'nin eski bir geleneği Aynalı Gelin Süpürgesi, Yöresel Meyve Sabunları alma fırsatı ve öğle yemeği için sizlere serbest zaman veriyoruz. Şehir turumuzun ardından, Saray içi, Adalet Kasrı, Fatih ve Saray Köprüleri, Fatih Sultan Mehmet ve Cem Sultan'ın doğup hükümdarlık sürdükleri Edirne Saray kalıntılarında ve Babüssade, Saray Mutfakları, Cihannüma Kasrı, Kum Kasrı ve Hamamı, Balkan Şehitliği gezilerimiz sonrası, tarihi Meriç nehri kenarında gezip dileyen misafirlerimiz çay, kahve içtikten sonra  dönüş yoluna geçiyoruz. Sırasıyla yolcularımızı aldığımız noktalara bırakıp bir BZCTUR organizasyonunda görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.

 

 Fiyata Dahil Olan Hizmetler

*Lüks Araçlar İle Ulaşım

*Profesyonel Rehberlik Hizmeti

*Araç içi ikram

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Kişisel Harcamalar

*Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği

*Müze ve ören yeri giriş ücretleri

Kalkış Yerleri: 07:00 İzmit Perşembe pazarı 08:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü 09:00 İncirli Ömür Plaza 10:30 Yenibosna Outlet Center
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Araçta ve Tesislerde Kaybolan eşyalardan acentamız sorumlu değildir.
    • Rehber; hava,yol ve konaklama şartlarına uygun olarak,turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Turlarda Müze ve Ören yeri girişleri için MÜZE KART alarak giriş ücretleri masraflarını en aza indirebilirsiniz.
    • Turlarımız talep doğrultusunda 27 veya 46 Kişilik araçlarla gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında,turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı BZC TUR'da saklıdır. Turun iptali durumunda BZC TUR iptali bizzat bildirme durumundadır.

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 25.04.2024 02:23 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.