GÜNÜBİRLİK ESKİŞEHİR TURU Tur Programı

ESKİŞEHİR TURU

HER HAFTA CUMARTESİ VE PAZAR HAREKET

06:00 Bakırköy İncirli Dilek Pastanesi

06:30 Mecidiyeköy İett durakları Mado Önü

07:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi

07:10 Bostancı Köprüsü Altı

07:20 Kartal Köprüsü (Ankara Yönü)

07:30 Pendik Köprüsü altı

07:50 Gebze Center

08:30 İzmit Halk Evi

 önünden buluşma ve hareket. Öğle yemeğimizi meşhur Çiğ Börek Menü olarak alıyoruz(ekstra) . Daha sonra,  şehrin ilk yerleşim yerini oluşturan Odunpazarı semtindeki Osmanlı Dönemi'nden kalma tarihi evleri görmeye gidiyoruz.  Restore edilerek daha güzel bir konuma kavuşan Beyler Sokağı, şehrin en güzel yapılarından biri olan tarihi Kurşunlu Camii Külliyesi’ni geziyoruz. Yumuşaklığı, kolay işlenebilirliği nedeni ile eski çağlardan beri süs eşyası yapımında kullanılan, içinde bulunan gözenekler sayesinde emici özelliği yüksek olan bu özelliği sayesinde dünya’nın en iyi pipo malzemesi olan; yalnızca Eskişehir bölgesinde çıkarılan lüle taşını yurtiçi ve yurt dışında tanıtmak amacıyla kurulan dünyanın ilk Lüle Taşı Müzesi ve Lületaşına emek ve hayat veren ustalarımızın himaye ve teşvik edilmesi ve lületaşının yeniden tüm dünyada etkin tanıtımı ve pazarlanması için kurulan şehrin ilk ve tek geleneksel el sanatları çarşısı Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Lületaşı Atölyesi’ni, Eskişehir'in tarihi semtlerinden Odunpazarı'nda restore edilen konaklardan birinde açılan Türkiye’nin ilk Çağdaş Cam Sanatları Müzesi'ni ve Kent Tarihi Müzesi'ni birçok sanatçının eserlerini gördükten sonra sahiliyle, havuzlarıyla, kafeteryalarıyla adından söz ettiren Kent Parkı ziyaret ediyoruz. Porsuk Çayı boyunca uzanan, yaklaşık 270 bin metrekarelik olan parkta bir gölet, gölet içinde bir ada, lokantalar ve kafeler, gül bahçeleri, çocuk oyun alanları, spor sahalarıbotanik kafeler gibi pek çok sosyal tesis yer almaktadır. Kent park gezimiz sonrasında Balmumu Müzesi'ne geçip Balmumu heykellerini fotoğraflıyoruz. Sonrasında Porsuk çayının bulunduğu bölgeye hareket ediyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz tekne turuna çıkabilirler. (EKSTRA) Daha sonra  Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nı gördükten sonra dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakıp başka bir BZCTUR organizasyonunda görüşmek üzere  sizlerle vedalaşıyoruz.

 

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

Lüks Araçlarla ulaşım

Araç içi İkramlar

Profesyonel rehberlik hizmeti

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

Kahvaltı & Öğlen yemeği

Müze ve Ören yeri girişleri

Tüm Kişisel harcamalar

Kalkış Yerleri: 06:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü 07:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi 07:30 Gebze Center 08:15 İzmit Perşembe Pazarı
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Araçta ve Tesislerde Kaybolan eşyalardan acentamız sorumlu değildir.
    • Rehber; hava,yol ve konaklama şartlarına uygun olarak,turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Turlarda Müze ve Ören yeri girişleri için MÜZE KART alarak giriş ücretleri masraflarını en aza indirebilirsiniz.
    • Turlarımız talep doğrultusunda 27 veya 46 Kişilik araçlarla gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında,turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı BZC TUR'da saklıdır. Turun iptali durumunda BZC TUR iptali bizzat bildirme durumundadır.

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 26.04.2024 02:08 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.