PAMFİLYA TURU 3 GECE Tur Programı

PAMFİLYA TURU

 

3 GECE 5 GÜN

2 TEKNE TURU DAHİL

COVİD-19 TEDBİRLİ TUR

1.GÜN | İSTANBUL - ANTALYA

21:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü

22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi

23:00 Gebze Center

00:15 İzmit Perşembe Pazarı

Hareketimiz ile yolculuğumuz başlıyor.

Otobüsümüzde sizlere Çay,kahve,meşrubat ve kek ikramlarında bulunarak Adapazarı - Afyon- Kütahya güzergahından Antalya'ya devam ediyoruz.

 

2.GÜN| DÜDEN ŞELALESİ - KURŞUNLU ŞELALESİ - ASPENDOS ANTİK TİYATRO - KÖPRÜLÜ KANYON - MANAVGAT ŞELALESİ - SİDE - ANTALYA

Yolda vereceğimiz molalarda yapacağımız kahvaltı (ekstra) sonrası ilk Antalya'ya varıyoruz.İlk göreceğimiz yer olan Düden şelalesi ve ardından Kurşunlu Şelaleleri turlarımızı yapıyoruz.Günümüze kadar çok iyi korunmuş Roma tiyatrosu olan Aspendos Antik Tiyatrosunu geziyoruz.Bu antik kenti gördükten sonra bir doğa harikası olan Köprülü Kanyona gidiyoruz.Köprülü Kanyondaki ziyaret süremizi tamamladıktan sonra dünyaca ünlü Manavgat Şelalesine gidiyoruz.Manavgat şelalesi gezisi sonrası Side Kent Merkezinde kısa bir mola verip Antalya'daki otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

3.GÜN | PERGE ANTİK KENT - ALANYA -DAMLATAŞ MAĞRASI - ALANYA KALESİ - DİM ÇAYI - KLOPATRA PLAJI

Sabahleyin otelimizde yapacağımız kahvaltıdan sonra Alanya'ya hareket ediyoruz.Önce Perge Antik Kentine uğruyoruz Roma devrinde Gladyatör dövüşlerinin yapıldığı tiyatroyu,Hamamları,Çeşmeleri,Mezar yerlerini,Su kanalları ve Kliseyi gördükten sonra Alanya'ya varıyoruz.Alanya şehir turunda Damlataş Mağrası , Alanya Kalesi,Dim Çayını görüp daha sonra Kleopatra'nın bile burada denize girdiği ve adı verilen Klopatra Plajında yüzme molası veriyoruz.Sonrasında otelimize geçip akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

4.GÜN | KEMER - TEKNE TURU - CENNET KOYU - AY IŞIĞI KOYU - PHASELİS KOYU - PHASELİS ANTİK KENT - TAHTALI DAĞI

 Sabah otelimizde yapacağımız kahvaltı sonrası Kemere hareket ediyoruz. Kemer kent merkezinde vereceğimiz mola sonrası Tekne Turumuza çıkıyoruz. Tekne Turumuzda Cennet koy,Ay Işığı Koyu,Phaselis Koyu, göreceğimiz yerler olacaktır. Bu koylarda yüzme molaları vereceğiz. Küçük kayıklarla Phaselis Antik Kentine gideceğiz.Burada Askeri liman, Tiyatro,Antik Cadde,ve Hamamı gibi yapıları göreceğiz.Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Tahtalı Dağı teleferik turuna katılabilirler.Dünyanın ikinci,Avrupa'nın en uzun teleferiği olan Tahtalı Teleferiğidir. 2365 Metre Tahtalı dağının zirvesine çıkan bu teleferik 80 Kişilik deniz manzaralı panoramık kabinlere sahiptir.Eşsiz ve deniz manzaralar eşliğinde Finike ve Side Arasındaki manzaraya hayran kalacaksınız.Daha sonra otelimize dönüyoruz.Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Antalya şehir turu Yivli Minare , Saat Kulesi , Kale içi , Antik Yat limanı şehir turumuza katılabilirler.

5.GÜN | AZİZ NİKOLAOS - DEMRE - ÜÇAĞIZ KÖYÜ - KEKOVA TEKNE VE KOYLAR TURU

Otelimizde sabah kahvaltımızı yapıyoruz.Kahvaltıdan sonra Noel baba Aziz Nikolasoun kilisesini görmeye Demre'ye gidiyoruz.Kilise ve Noel Baba Mezarını görüp daha sonra Üçağız Köyüne geçiyoruz.Burada Kekova tekne turuna çıkıyoruz.Tekne turunda Simena Kalesi denizin içindeki lahitleri görüp fotoğraf çekme imkanı bulacağız .Daha sonra Kekova Adası , Batık Şehir , Hamidiye Koyu , Tershane Koyu göreceğimiz yerler olup koylarda yüzme molaları vereceğiz.Daha sonra Elmalı,Korkuteli,Afyon,Kütahya,Adapazarı yolunu takip ederek İzmit ve İstanbul'a ulaşıyoruz.Bir sonraki Bzc Tur organizasyonunda görüşmek dileği ile hoşçakalın.

 

Kalkış Yerleri: 21:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü 22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi 23:00 Gebze Center 00:15 İzmit Perşembe Pazarı
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • İZMİT PERŞEMBE PAZARI (00:15)
  • İNCİRLİ ALFEMO ÖNÜ (21:00)
  • KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ (22:00)
  • ÇAYIROVA MC DONALDS (22:30)
  • GEBZE CENTER (23:00)
Notlar
  • Araçta ve Tesislerde Kaybolan eşyalardan acentamız sorumlu değildir.
  • Rehber; hava,yol ve konaklama şartlarına uygun olarak,turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Turlarda Müze ve Ören yeri girişleri için MÜZE KART alarak giriş ücretleri masraflarını en aza indirebilirsiniz.
  • Turlarımız talep doğrultusunda 27 veya 46 Kişilik araçlarla gerçekleştirilir.
  • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında,turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı BZC TUR'da saklıdır. Turun iptali durumunda BZC TUR iptali bizzat bildirme durumundadır.

İptal Şartları

Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
0850 302 83 19


Bu çıktı 25.04.2024 20:27 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.