ISPARTA GÜL HASADI GÖLLER BÖLGESİ VE SALDA GÖLÜ TURU Tur Programı

ISPARTA GÜL HASADI, GÖLLER BÖLGESİ ve

SALDA GÖLÜ Turu
Eğirdir Gölü, Türkiye’nin Maldivleri Salda Gölü,Burdur Gölü,

Sagalassos Antik Kenti, Isparta, Kuyucak Köyü ve Gül Tarlaları

15 Mayıs, 26 Mayıs2019 Hareket

2 Gece 3 Gün -  1 Gece Otel Konaklaması
 

1.gün  İSTANBUL - ISPARTA

Akşam saat 21.00’da Bakırköy Alfemo Mağazası önünden(İncirli Ömür Plaza karşısı),   saat 21.30’daMecidiyeköy Meydan Madoönünden ve saat 22.00’de Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı önünden hareket ediyoruz. Doğa ve Kültür Turları kapsamında, güzel yurdumuzun kültürel ve coğrafi zenginliklerini, siz değerli misafirlerimize tanıtmak amacı ile hazırlamış olduğumuz, keyifli keşif seyahatimize Isparta’ya doğru yola çıkarak başlıyoruz. Isparta dünyanın önemli Gül yağı üreticisi ve Lavanta tarlalarına sahip bölgelerinden biridir. Gece yolculuğu.

2.gün   EĞİRDİR GÖLÜ, SAGALASSOS ANTİK KENTİ, ETNOGRAFYA MÜZESİ, ISPARTA
Turumuzda ilk göreceğimiz yer Eğirdir Gölü olacak. Eğirdir Gölü, Türkiye’nin 2. en büyük tatlı su gölü ve doğal içme suyu havzası olmasının yanı sıra biyolojik çeşitlilik değerleri bakımından uluslararası öneme sahip bir sulak alandır. Sabah saatlerinde Eğirdir Gölü kıyısında alacağımız serbest kahvaltı molamızın sonrasında yolculuğumuza devam ederekSagalassos Antik Kenti'ni ziyaret ediyoruz ve Sagalassos gezimizi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra Isparta Etnografya müzesini ziyaret ediyoruz. Ve Isparta’nın Gül ve Lavanta ile ilgili ünlü  (Gül Kremleri, Gül Suyu, Gül Lokumu,Gül Sabunları, Gül Kolonyası vb.) herşeyi bulabileceğiniz alışveriş molamızı veriyoruz.Daha sonra konaklama yapılacak otelimize geçiyoruz. Geceleme otelimizde.

3.gün   ISPARTA, KUYUCAK KÖYÜ, GÜL TARLALARI, BURDUR GÖLÜ, SALDA GÖLÜ, İSTANBUL  
Sabah otelde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrası otelimizden ayrılıyoruz. Sabah gezimize devam ederek Keçiborlu’ya gidiyoruz. Eşsiz bir görüntüye tanık olmak için gül ve lavanta tarlalarının bulunduğu Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak Köyü'ne ulaşıyoruz. Kuyucak Köyü'nde bulunan kerpiç evleri gördükten sonra Gül tarlaları içerisinde muhteşem fotoğraflar çekebilme imkânı buluyoruz. Gül hasadı için tarlalarda çalışanları izleyerek, hasadın inceliklerini öğreniyoruz. Gezimiz sonrası Burdur Gölünü görerek Türkiye'nin Maldivleri olarak adlandırılan ve “Mars'ı merak eden Salda'ya gitsin” olarak nitelendirilen Türkiye'nin en derin 3. Gölü'ne ulaşıyoruz. Önce serbest öğle yemeğimizi göl kenarında özel bir restoranda alıyoruz. Bembeyaz kumları ve turkuaz rengindeki suyun büyüleyici güzelliğine tanık oluyoruz. Arzu eden misafirlerimiz hava durumuna göre bu güzel göle girerek güneşlenebilirler. Salda gölü gezimizsonrası İstanbul'a dönüşe geçiyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrası İstanbul'a ulaşarak sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve bir başka gezimizde görüşmek üzere sizlere veda ediyoruz.

 

ProgramaDahil Hizmetler:Lüks araçlar ile ulaşım, programda dahil olduğu belirtilen tüm gezi ve turlar, tercihinize göre 3* İyaşpark Otel ve benzeri otellerde kahvaltı dahil (oda kahvaltı) konaklama ya da 4* Hilton GardenInn ve benzeri otellerde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil (yarım pansiyon)konaklama, rehberlik hizmetleri.

Programa Dahil Olmayan Hizmetle:Müze ve ören yeri girişleri(18 yaş altı ve 65 yaş üstü misafirler için Ücretsizdir, diğer misafirlerin Müze Kart temin etmeleri gerekmektedir) Kişisel harcamalar, öğle ve akşam yemekleri, yolda alınacak kahvaltı ve yemekler.   

 

 

 

 

Hafta İçi Oteller   -  15, 26 Mayıs 2019

2 ve 3 Kişilik

Odada Kişi Başı Ücret

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 - 12 Yaş

ÇocukÜcreti

3* İyaşpark Otel vb. - Oda ve kahvaltı dahil

379 TL

110 TL

359 TL

4* HILTON Otel vb. -  Oda, kahvaltı ve akşam yemeği dahil

479 TL

150 TL

  459 TL

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 25.04.2024 19:45 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.