EGENİN SAKLI KÖYLERİ TURU Tur Programı

1. Gün: İstanbul Hareket

22:30 - İncirli Alfemo Önü
23:00 - Mecidiyeköy İETT Durakları Mado Önü
23:30 - Kadıköy Evlendirme Dairesi 
23:50 - Kartal Köprüsü Otobüs Durağı
00:15 - Gebze Center Otobüs Durağı

00:45 İzmit E-5 Halkevi

2. Gün: Birgi - Tire - Ödemiş - Kuşadası

Sabah saatlerinde Tire yolu üzerinde bulunan Akçaşehir Köyü’nde sabah serpme köy kahvaltımızı dileyen misafirlerimiz ile birlikte alıyor ve kısa süreli yolculuğumuz sonrası gezimize ilk olarak Aydınoğulları Beyliği'nin merkezi Birgi Köyü ile başlıyoruz. Tarihi Çakırağa Konağı Müzesi, İmam-ı Birgivi Türbe ve Külliyesi, Aydınoğlu Mehmet Bey Camii ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. Birgi Köyü gezimizin ardından Ödemiş içerisinde yapacağımız panoramik tura müteakip öğle yemeğimizi almak üzere Türkiye'nin en güzel ilk on kasabası arasında yer alan Tire’ye hareket ediyoruz. Kısa bir yolculuk sonrasında Meşhur Tire kebabımızı yemek üzere Restoranımıza varıyoruz. Tire’de yapacağımız köy gezimiz ve alışverişlerimiz sonrası Kuşadası’nda bulunan otelimize yerleşmek üzere otobüsümüze biniyor ve bir saat sürecek keyifli yolculuğumuz sonrası otelimize ulaşıyoruz. Konaklama ve Akşam Yemeği Otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Belirlenen Restoranda veya Serbest Zaman Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Öğle Yemeği : Belirlenen Restoranda veya Serbest Zaman Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği : Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Fiyata Dahildir.)
Konaklama: 4* Veya 5* Oteller

3.Gün: Doğanbey Köyü - Kirazlı Köyü - Çamlık Köyü - Burgaz Köyü - Kuşadası:

Otelimizde aldığımız Açık Büfe Sabah Kahvaltımız sonrası otobüste yerlerimizi alıyor ve yolculuğumuz sonrası gezimize ilk olarak 1924 yılına kadar Rumların yaşadığı Doğanbey Köyü’ne ulaşıyoruz. Eski Rum Evlerinin olduğu ara sokaklarda harika kareler yakalamak için serbest zaman veriyor ve Öğle Yemeğimizi almak üzere Restaurantımıza gidiyoruz. Yörenin farklı tatlarını bulabileceğimiz Restaurantımızda Serbest zaman veriyoruz. Extra Öğle Yemeğimiz sonrası Kuşadası’na bağlı olan Kirazlı Köyü’ne gidiyor ve Serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Çamlık Köyü’ne ulaşıyor ve bölgeye varışımız ile birlikte 30 Adet buharlı lokomotifin sergilendiği Çamlık Buharlı Lokomotif Müzesini geziyoruz. Gezimiz sonrası Köy meydanında serbest zaman veriyoruz. Programımız sonrası son Köyümüz olan Burgaz (Gökçealan) Köyü’ne kısa bir yolculuk sonrası ulaşıyoruz. Eski Osmanlı dönemi Köyü olan Burgaz Köyünde kısa bir serbest zaman sonrası otelimize varıyoruz. Konaklama ve Akşam Yemeği Otelimizde.


Sabah Kahvaltısı : Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Fiyata Dahildir.)
Öğle Yemeği : Belirlenen Restoranda veya Serbest Zaman Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği : Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Fiyata Dahildir.)​​​​​​​​​​​​​​
Konaklama: Kuşadası 4* veya 5* Oteller

4. Gün: Şirince Köyü - Bademler Köyü - Sığacık Köyü - İstanbul

Otelimizde aldığımız Açık Büfe Sabah Kahvaltımız sonrası otobüste yerlerimizi alıyor ve yolculuğumuz sonrası gezimize ilk olarak Şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye varıyoruz. Bölgenin en meşhur Şarap Evinde Şarap tadımı sonrasında bölgeyi keşfetmek ve harika kareler yakalamak için siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında bölgeye veda edip Selçuk’ta yer alan ve Çöp Şişin meşhur olduğu Restoranımızda Ekstra Öğle Yemeğimizi alıyoruz. Yemeğimiz sonrası Sığacık Köyü’ne hareket ediyoruz. Teos Antik Kenti’nin de yer aldığı Deniz Kenarında yer alan sahil Köyü’ne ulaştığımızda Rehberimizin kısa bilgilendirmeleri sonrası Pazar Günleri Kurulan Köy Pazarı ve Limanda serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası eğitim seviyesinin en yüksek olduğu ve Köyün içinde yer alan Tiyatro ile ilgi çeken Bademler Köyü’ne ulaşıyoruz. Köyün temiz havasını soluyup çay – kahve molası sonrası İstanbul’a hareket. İstanbul’a ulaşarak sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve bir sonraki Bzc Tur organizasyonunda görüşmek üzere sizlere veda ediyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Fiyata Dahildir.)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Zaman Olarak Alınacaktır. (Ekstra)

 

Kalkış Yerleri: İstanbul - Kocaeli
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih Seçenekler İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
09.05.20244/5* OTELLER5.000,00 TL6.500,00 TL 5.000,00 TL0 - 2 Yaş Ücretsiz
3 - 6 Yaş 3.000,00 TL
7 - 11 Yaş 4.300,00 TL
0 - 2 Yaş Ücretsiz
3 - 6 Yaş 3.000,00 TL
7 - 11 Yaş 4.300,00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 26.04.2024 23:01 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.