MARMARİS AKYAKA DATÇA TURU 3 GECE Tur Programı

Mavi ve yeşilin sayısız tonuyla buluşacağınız Marmaris Akyaka Datça Turu sizi bekliyor.


3 Gece Otel Konaklamalı 4 Gece 5 Gün Marmaris, Akyaka, Datça Turu (Akyaka-Marmaris-Datça-Dalyan)

Akyaka, Marmaris, Kızkumu, Palamutbükü, Eski Datça, Aşıklar yolu, Dalyan, İztuzu plajı, Kral Mezarları

Tur Tarihleri

26-30 HAZİRAN 2023 KURBAN BAYRAMI TURU 26 HAZİRAN PAZARTESİ HAREKETLİ

12-16 TEMMUZ 2023 3 GECE KONAKLAMA ÇARŞAMBA AKŞAM HAREKETLİ

02-06 AĞUSTOS 2023 3 GECE KONAKLAMA ÇARŞAMBA AKŞAM HAREKETLİ

30 AĞUSTOS 3 EYLÜL 2023 3 GECE KONAKLAMA ÇARŞAMBA AKŞAM HAREKETLİ

ARAÇ KALKIŞ VE HAREKET SAATLERİ

20:00 İncirli Dilek Pastanesi Önü

20:30 Mecidiyeköy Mado Dondurma Önü

21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü

21:15 Kartal Köprüsü (Ankara Yönü)

21:30 Çayırova McDonald's Önü

22:15 İzmit Halk Evi

00:00 Bursa Otogar Sapağı

00:30 Bursa Görükle Trio Önü

 

1.GÜN: Gece yolculuğu İstanbul - İzmit - Bursa - İzmir - Akyaka

Kalkış noktalarından siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz. Yol boyunca vereceğimiz molalar ve Tatiljeti refekati ile Bursa - İzmir güzergâhını takip ederek sabah saatlerinde Akyaka'ya ulaşıyoruz

2. GÜN: Akyaka, Gökova Tam Gün Mavi Yolculuk Tekne Turu - Marmaris

Akyaka'da alacağımız kahvaltı sonrasında arzu eden misafirlerimizle birlikte GÖKOVA tekne turumuzu yapmak için teknemize biniyoruz. Denizler tanrısı Posedion sarayına ev sahipliği yapan, Mısır Kraliçesi Kleopatra nın hayranlık duyup kendi adını verdiği plajı bünyesinde barındıran, Jacques Cousteau nun deyimiyle “Dünya’nın cenneti” dediği Gökova nın el değmemiş koylarını gezmeye başlıyoruz. (Tekne turuna katılan misafirlerimiz öğle yemeklerini tekne turu ücretine dahil olarak teknede alabilirler.)Gelibolu Adası, Yeşil Deniz, Zeytinli Koy, Sedir Adası Kleopatra Plajı ( Plaja giriş müze kartı veya ücretlidir.) İncekum, Lacivert Koy demir atıp yüzeceğimiz koylar arasında, Gün batımına doğru bitecek olan bu eşsiz günün ardından Akyaka beldesine geri dönüyoruz. Bir doğa harikası olan ve Batı Menteşe Dağlarının altından milyonlarca gözeden çıkan soğuk dağ suyunun oluşturduğu, Avrupa’dan gelen göçmen kuşların dinlenme yeri olduğu gibi, aynı zamanda Sutavuğu, Suyılanı, Susamuru gibi nesli tükenme tehlikesi altında olan canlılara da ev sahipliği yapan, Torik, Levrek, Kefal gibi sayısız tür balığın, yer yer 5 metreye kadar uzanan sualtı sarmaşıklarına yumurta bırakmaya geldiği Azmak Çayı'nda fotoğraf çekebilir, Azmak Nehri üzerinde yarım saatlik tekne turu (Ekstra) yapabilirsiniz, daha sonrasında otobüsümüz ile otelimize doğru yola Marmaris'e geliyoruz. Denizle buluşmamız sona erdiğinde hiç bitsin istemesek de dönüş yoluna geçiyoruz, biraz yorgun ama mutlu bir halde deniz kokusu üzerimizde tekne turu keyfimizi sonlandırıyoruz ve Marmaris’teki limana yanaşıyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında otobüsümüze ulaşıyor, otelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde daha sonra dileyen misafirlerimizle belirlenen saatlerde buluşup, Marmaris gece hayatına gidiyoruz (Ekstra). Burada gözde gece kulüplerinde dans, müzik, eğlence üçlüsünün bir arada yaşandığı bu gecenin tadını çıkartabilir, Marina da dolaşıp cafelerde çay kahve içebilir, dondurmanın tadına bakabilirsiniz.

Sabah Kahvaltısı: Akyaka'da kahvaltı tabağı olarak alınacaktır. (Ekstra )

Öğle Yemeği: Tekne turuna katılan misafirlerimiz için Tekne Turu ücretine dâhildir

Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz serbest olarak alacaklardır.

Akşam Yemeği: Set menü veya açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir.

Ekstra: Akyaka Gökova Tekne Turu, Marmaris Gece Turu vb.

Gökova Tekne Turu Öğle Yemeği Dahil 200TL

 

3.GÜN: Kızkumu, Palamutbükü, Eski Datça, Marmaris

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında efsanesiyle birlikte manzarasına da şaşıracağınız Kızkumu’na yola çıkıyoruz. İki yaka arasında adeta sualtı köprüsü vazifesi gören kızılkumlarda yürüyerek karşı kıyıya ulaşabiliyorsunuz. Buradan sonraki durağımız Ege ve Akdeniz’i aynı anda görerek yapacağımız bir yolculukla, Balıkaşıran Mevkiini de geçerek yarımada Datça’ya ulaşıyoruz, meşhur bal ve bademleri ile ünlü Datça'da alışveriş için mola veriyoruz ve maviyle yeşilin adeta kucaklaştığı Palamutbükü'ne geliyoruz. Palamutbükü sahili Datça'nın en uzun sahillerinden birisidir, Ayrıca Datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Bu temiz ve berrak denizde yüzme molası verdikten sonra Tarihi Rum evlerini bir arada göreceğimiz ve Can YÜCEL’in evininde bulunduğu tarihi eski Datça’da gidiyoruz. Vereceğimiz serbest zamanda hem gezip hem de meşhur Datça Gazozu ve dondurmasını tadıp, alışveriş yapabilir, mistik sokakları, begonvil sarkan balkonları, davetkar ahşap kapıları ve bölgenin tanınmasını sağlayan Can Yücel Evi'nde Fotoğraf çekebilirsiniz. Ve sonrasında gezilerimiz ve yüzme molalarımızın ardından otelimize gitmek üzere yola çıkıyoruz. Akşam yemeği sonrasında dileyen misafirlerimizle belirlenen saatlerde buluşup, Marmaris gece hayatına gidiyoruz (Ekstra). Burada gözde gece kulüplerinde dans, müzik, eğlence üçlüsünün bir arada yaşandığı bu gecenin tadını çıkartabilir, Marina da dolaşıp cafelerde çay kahve içebilir, dondurmanın tadına bakabilirsiniz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir

Öğle Yemeği: Serbest alınacaktır. (Ekstra)

Akşam Yemeği: Otelde Set menü olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir.

Ekstra: Marmaris Gece Turu, Şezlong ve şemsiye Kullanımı

 

4. GÜN: Marmaris, Marmaris Tekne Turu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Marmaris Tekne turumuz başlıyor, Adının hakkını sonuna kadar veren Akvaryum Koyu, güzergahımızın ilk durağıdır. Turkuaz ve tertemiz sularının ışıldadığı ve çarşaf gibi serildiği bu koyda, yemyeşil ağaçlar eşliğinde benzersiz bir yüzme deneyimi yaşayacağız, sonraki durağımız ise Fosforlu Mağara, gece ufuktan indiğinde parıldayan taşlardan oluşan doğal bir mağaradır. Tabii biz bu noktayı gündüz vakti ziyaret edeceğimizden bu görsel şöleni kaçıracağız. Fakat yalnızca ufak teknelerin yanaşabildiği ve dalış aktivitesinin vazgeçilmez duraklarından biri olan Fosforlu Mağara, gündüz de bir başka güzel, Bir sonraki durağımız Kumlubük ve Amos olacak. Kıyılarını ve tepelerini beyaz evlerin süslediği, en genel haliyle otantik bir havaya sahip Kumlubük ve Amos’un tertemiz sularıyla buluşup etrafı izlemenin keyfine varacağız ve öğle yemeğimizi alacağız. Tabii ki hatırlatmakta fayda var: Durduğumuz her noktada yüzmek zorunda değilsiniz; teknede kalmayı tercih edip güneşlenebilir, içeceğinizi yudumlayıp bol bol fotoğraf da çekebilirsiniz. Ve Pek bilinmediğinden saklı bir cennet değerine sahip Turunç güzergahımızın bir sonraki durağı olacak. Burası, bulundukları koyun adını yaşatmayı hedefleyen turunç ağaçlarına ek olarak şirin evler, sokaklar, tertemiz sular ve yumuşacık kumlu kıyılarla bezenmiştir. Turunç’ta 1 saatlik molamız esnasında doyasıya zaman geçireceğiz, Tekne turumuzun son durağı ise Kayalarla örülü kıyıların ortasında turkuaz renkli bir inciyi andıran Yeşil Deniz Koyu, kıyılarının minik beyaz taşlarla bezendiği bu tertemiz sularda tekneye binmeden önce son bir kez daha serinlerken harika atmosferin, tatlı meltemin ve pırıl pırıl güneşin tadına varacağız. Denizle buluşmamız sona erdiğinde hiç bitsin istemesek de dönüş yoluna geçiyoruz, biraz yorgun ama mutlu bir halde deniz kokusu üzerimizde tekne turu keyfimizi sonlandırıyoruz ve Marmaris’teki limana yanaşıyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında otobüsümüze ulaşıyor, otelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde daha sonra dileyen misafirlerimizle belirlenen saatlerde buluşup, Marmaris gece hayatına gidiyoruz (Ekstra). Burada gözde gece kulüplerinde dans, müzik, eğlence üçlüsünün bir arada yaşandığı bu gecenin tadını çıkartabilir, Marina da dolaşıp cafelerde çay kahve içebilir, dondurmanın tadına bakabilirsiniz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir

Öğle Yemeği: Tekne turuna katılan misafirlerimiz için Tekne Turu ücretine dâhildir

Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz serbest olarak alacaklardır.

Akşam Yemeği: Açık Büfe veya Set menü olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir.

Ekstra: Marmaris Tekne Turu, Marmaris Gece Turu vb.

Marmaris Tekne Turu Öğle Yemeği ve sınırsız soft içecek dahil 200 TL

 

5.GÜN: Aşıklar Yolu, Dalyan, İztuzu plajı, Kral Mezerları, Çamur Banyosu, Bursa, İzmit, İstanbul

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, eski Türk filmlerin çekildiği mekânlardan biri olan devasa okaliptüs ağaçlarıyla çevrili eski Marmaris yolunda Aşıklar Yolunda fotoğraf molası vereceğiz. Sonraki durağımız ise Köyceğiz Gölü ve Akdeniz arasında kıvrılarak uzamakta olan yeşil sazlık ve lagünlerin kenarına kurulmuş olan Dalyan körfezi olacaktır. Buradan bineceğimiz kanal teknesiyle, saçlarından sazlıkların, gözyaşlarından da denizi Köyceğiz Gölü ne bağlayan su kanalının oluştuğu, efsanesi dilden dile anlatılan BYBLİS ve KAUNOS un hüzün dolu hikâyesini dinleyerek, Kaya Oyma Kral Mezarları'nı görüyoruz. Ve tabi ki Atlantik okyanusundan Anadolu sahillerine yumurta bırakmaya gelen Dünyaca ünlü Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarını görmek ve denize girmek için teknemizle İztuzu plajına gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından yemek molası veriyoruz (Ekstra) Öğle Yemeği sonrası doğal çamur banyomuzla (Giriş ücretli) aktivitemizi tamamlayıp tekrar teknemizle kanalı takip ederek otobüsümüze ulaşıyor ve daha sonrasında gezimiz sonlanıyor. İstanbul’a ulaşmak üzere yola çıkıyor ve siz sayın misafirlerimizi, bir başka Bzctur organizasyonunda buluşmak dileğiyle sabah saatlerinde aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir

Öğle Yemeği: Dalyan'da alınacaktır (Ekstra)

Akşam Yemeği: Dönüş yolunda tesiste alınacaktır (Ekstra).

Ekstra: Çamur Banyosu Giriş Ücreti

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Söğütlüçeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:70 Kat:6 Kadıköy/İstanbul
    0850 302 83 19


    Bu çıktı 25.04.2024 12:28 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.